VIDEO: Uvjerljiva pobjeda MNK Osijek VBK

Pred oko 400 gledatelja u dvorani Zrinjevac gosti su poveli preko Jurasa, da bi nakon 10 minute domaćin poravnao rezultat preko Lešića.

Nakon toga Osijek je dobio krila i do odmora je mogao postići još koji pogodak, ali ni ovaj put nije imao sreću na svojoj strani. Najbolju priliku propustio je Mario Meter u 18. minuti kada je nakon izrađene akcije trebao pogoditi samo prazna vrata, ali je sa šest-sedam metara pucao pokraj lijeve vratnice.

Nakon što su Osječani poveli u 24. minuti preko Dražena Čavara, trener gostiju donio je čudnu odluku te već tada povukao vratara iz igre, što se nije ispostavilo kao dobar potez.

Tako su malonogometaši trenera Marina Smoje imali otvoren put ka pobjedi, golove za potvrdu pobjede do kraja utakmice postigli su još jednom Čavar, te Dakić i Meter.

Bila je to posljednja utakmica u ovoj godini, slijedi zimska stanka, a Osječani vjeruju kako će u nastavku ipak krenuti prema vrhu tablice i tako izbjeći borbu za opstanak, što ako bi ponovili ovakvu borbu ne bi trebalo biti upitno.

[blockquote]OSIJEK V.B.K. – SPLIT BRODOSPLIT INŽ. 5:1
Strijelci: 0:1 Juras (6), 1:1 Lešić (16), 2:1 Čavar (24), 3:1 Čavar (27), 4:1 Dakić (29), 5:1 Meter (37).[/blockquote]

Golove s ove utakmice možete pogledati u video prilogu STV-a:

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari