Jugović i Šorša odbili produžiti ugovore

U Gradskom vrtu traju pregovori oko produženja ugovora s igračima kojima na ljeto istječe ugovor, a nakon Miličevića i Kvržića, vjernost s bijelo-plavima odbili su produžiti i Jugović i Šorša.

Oni su naime, odbili potpisati nove, umanjene ugovore, a to znači da ne transferira li ih NK Osijek ove zime, na kraju sezone za njih neće dobiti ni lipe.

Prema riječima sportskog direktora Žitnjaka ponude su dobili i Vrgoč, Ibriks i Kurtović, no nakon ova dva ”odbijanca” pitanje je kako će se razviti priča oko ovog trojca, dvojbi oko produženja ne bi trebalo biti jedino s kapetanom Smojom.

Ne znam. Iskreno sam malo zatečen jer je prvo bilo kao “nema problema”, a sad je završilo ovako. Odbili su potpisati nove ugovore i sad treba vidjeti što i kako dalje. Oni su naši članovi do ljeta, a kakav će im biti status treba tek vidjeti. Naša je želja da do početka zimskih priprema raščistimo sva pitanja oko igračkog kadra. Uglavnom, ako igrači nisu zadovoljni onda nema smisla ni da budu u momčadi” , rekao Miroslav Žitnjak, za Glas Slavonije.

O sudbini dvojca odlučit će klub, ugovor im traje do ljeta, no nastavak sezone mogli bi promatrat s tribina. U klubu su spremni i na najcrnji scenarij, u tom slučaju opet se okreće juniorima i igračima po regiji.

Vedran Jugović na ovu temu kaže da mu jednostavno novi uvjeti ne odgovaraju, podržava klub u nastojanjima da stabilizira poslovanje, ali će sreću potražiti negdje dalje.

Premostit ćemo i to nekako. Za mene je sve jednostavno. Ja im neću i ne želim obećavati nešto što im neću moći isplaćivati. Ne smijem biti neodgovoran jer je takvo ponašanje i dovelo klub do ove situacije” , poručio je predsjednik Zdravko Josić za Glas Slavonije.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari