NK Osijek krenuo u peti krug privatizacije

Sukladno Zakonu o sportu, u postupku preoblikovanja, Nogometni klub Osijek objavio je poziv za upis i uplatu dionica u petom krugu svim vjerovnicima sportskoga kluba kao i svim pravnim i fizičkim osobama odnosno građanima, navijačima, simpatizerima i prijateljima Kluba.

Utvrđeni temeljni kapital u iznosu od 5.931.500,00 kuna podijeljen je na 59.315 redovnih dionica koje glase na ime. Cijena nominalnog iznosa jedne dionice je 100,00 kuna.

Najmanji broj dionica za koji se može popuniti upisnica je 1 dionica, što znači da iznos uplaćenog novca mora biti najmanje u visini nominalnog iznosa jedne dionice. Prilikom upisa potrebno je predočiti osobni identifikacijski dokument kao i dokument o otvorenom bankovnom računu.

Dionice možete upisati i na ime vašeg malodobnog djeteta ili drugih osoba. Strani državljani i pravne osobe također mogu postati imateljima dionica Nogometnog kluba Osijek.

Ovaj javni poziv traje od 8. siječnja do 31. siječnja 2013. godine.

Upis i uplata se vrši u poslovnicima Zagrebačke banke :
– u Osijeku, Esseker centar, Ribarska 4-6;
– u Našicama, Vinogradska 6;
– u Zagrebu, Maksimirska 86-88a.
Sve potrebne informacije o procesu preoblikovanja, kao i tehničke informacije nalaze se u Javnom pozivu za upis i uplatu dionica (Prospektu) kao i Statutu s.d.d.-a koji je dostupan na svim uplatnim mjestima, prostorijama NK Osijek, W. Wilsona bb, Osijek, kao i na internet stranici Kluba www.nk-osijek.hr, a možete ga pogledati i na OVDJE.

Svojim upisom dionica pomažete uspješnosti preoblikovanja NK Osijeka. Trenutno nije poznato koliko dionica je prodano u prethodnim krugovima.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari