Nogometaši Osijeka započeli pripreme za nastavak sezone

Jučer je u Gradskom vrtu održana prozivka uoči nastavka sezone, a treneru Stanku Mršiću odazvali su se gotovo svi igrači pod ugovorom.

Jedini odsutan bio je Antonio Perošević zbog bolesti, a u narednih 10 dana koje će bijelo-plavi provesti u Osijeku, Mršiću će se pokušati nametnuti i deset igrača iz treće lige.

U tih desetak dana očekuje se i rješenje statusa igrača kojima na ljeto istječu ugovori, tako da se u nastavak sezone krene s jasnom situacijom oko igračkog kadra za proljetni dio sezone, što će uvelike pomoći u ostvarivanju primarnog cilja – osiguranje ostanka i igranje u Ligi 10, koja će zaživjeti iduće sezone.

Nas odmah na startu čekaju teški susreti, s Dinamom i Cibalijom. Situacija je zahtjevna, naporno ćemo raditi i nadam se samo da će igrači biti zdravi i zadovoljni, jer, vjerujem, onda ćemo ostati u ligi i promovirati neke mlade snage, rekao je za Glas Slavonije Stanko Mršić.

Drugi dio priprema Osječani će provesti u Turskoj, a do 18. siječnja trebala bi biti donesena i odluka koja imena će se naći na popisu za taj dio priprema, gdje bi Osijek trebao odigrati barem pet kontrolnih utakmica s jakim protivnicima.

[blockquote]Desetorica igrača na probi: Iz trećeligaških klubova imena koja će se pokušati nametnuti su: Krstanović, L. Skender, M. Žitnjak, I. Jakovljević (Višnjevac), Kuburić, Barišić (BSK), Samardžić (Sinj), Martinović (Slavonija), Terzić (Mladost Cernik) i Hamzić (Slatina).[/blockquote]

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari