Bijelo-plavi neodlučeno s Duisburgom, slijedi WAC Nenada Bjelice!

Nogometaši Osijeka u Turskoj Antalyi započeli su drugi dio priprema za nastavak sezone, gdje ih u prvom proljetnom kolu čeka okršaj sa zagrebačkim Dinamom.

Bijelo-plavi uspješno su odradili dvije prijateljske utakmice do sada. Protivnici su im bili Kazahstanski Taras te MSV Duisburg, prvi su Osječani dobili 2:0 pogocima Bagića i Pongračića, dok je drugi susret završio neodlučeno, rezultatom 1:1.

Njemački Duisburg prvi je poveo iz jedanaesterca u 11. minuti, dok je konačan rezultat postavio Zoran Kvržić u 27. minuti. U nastavku utakmice vratar Vargić obranio je jedanaesterac, a mladi Lukić zaradio crveni karton.
Sljedeća utakmica na rasporedu je u srijedu , kada će Osijek snage odmjeriti s austrijskim WAC-om, kojeg trenira miljenik osječkih navijača Nenad Bjelica.

[span class=doc]POGLEDAJTE: Zašto šeike (nažalost) ne zanima NK Osijek[/span]

75326174497520130120_CR_MSV-OSI_1319.jpg

Dodajmo ovome i da se Ivan Miličević priključio u Turskoj treninzima njemačkog drugoligaša Dynama iz Dresdena. Napadač Osijeka za Dynamo bi trebao odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica, nakon kojih će trener njemačke momčadi donijeti odluku hoće li mu se ponuditi ugovor.

[blockquote]19. siječanj NK Osijek – Taras 2:0
20. siječanj NK Osijek – MSV Duisburg 1:1
23. siječanj Wolfsberger Athletik Club
26. siječanj FC Pohang Steelers
29. siječnja CSKA Rapid Chisinau
31. siječanj FC Astra Giurgiu[/blockquote]

Tekst: SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari