Upiti o osječkim igračima svakodnevni, ali službenih ponuda još nema

Predsjednik Osijeka Zdravko Josić i dalje se nalazi u Turskoj kako bi realaizirao transfer nekog od igrača iz bijelo-plave svlačionice.

Zanimanja za pojedine igrače Osijeka ima, ali danas realizacija tih poslova ide mnogo teže nego prije. Većina je klubova skresala proračune pa prije nego što se donese odluka o kupnji svaki se euro nekoliko puta okreće.

Nema nikakvih konkretnih vijesti o pitanju transfera. Razgovori su svakodnevni, ali zasad službene ponude nisu došle” , rekao je za Glas Slavonije Miroslav Žitnjak, sportski direktor NK Osijek.

Posebno je važno da dobre igre pruža Zoran Kvržić koji je u prvom redu za transferiranje. Jesenas je bio najbolji Osijekov čovjek, a tu dobru formu potvrđuje i u Turskoj, od tri pripremna susreta do sada, zabio je dva pogotka. Iako bi njegov eventualni odlazak znatno oslabio Osječane, većina ga ipak priželjkuje iz poznatih razloga, a to je novac koji je Osijeku prijeko potreban za normalan rad u nastavku sezone.

[blockquote]Ako već nema konkretnih stvari oko transfera, Osječani ipak imaju jednu brigu manje, a riječ je o Milanu Pavličiću, kojemu je uplaćen dug od 500 000 kuna, što znači da bijelo-plavi više nemaju suspenziju, no sličnu priču mogli bi gledati ponovno. Naime, postupak koji je pokrenuo Ivan Miličević već je u poodmaklom stadiju i uskoro treba očekivati rješenje. Pitanje je samo kako će se postaviti Miličević.[/blockquote]

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari