Rijekina ponuda 200 000 eura, Vargić i Jugović nezadovoljni ponuđenim uvjetima

Zadnji dani prijelaznog roka u osječkom prvoligašu ipak daju naslutiti kako će se toliko željeni transfer ipak ostvariti.

Jučerašnja neslužbena informacija danas je potvrđena, Rijeka je zainteresirana za angažiranje vratara Ivana Vargića i veznjaka Vedrana Jugovića, no posao ipak ne teče glatko, naime Jugović i Vargić nisu zadovoljni uvjetima, koje nude Riječani. Što znači da plaća koju nude Riječani nije dovoljno dobra da bi se Vargić i Jugović odrekli cjelokupnog duga kojeg prema njima ima Osijek.

Prema pisanju Glasa Slavonije, ako se posao s Riječanima izjalovi, za obojicu postoji i plan B, koji je, doduše, nešto manje vjerojatan, ali je tu. Za Jugovića je navodno zainteresiran Dinamo iz Minska, koji je spreman ponuditi i četvrt milijuna eura odštete, što bi u ovim okolnostima bio dar s neba za osječku blagajnu. Dok je u slučaju Rijeke visina odštete oko 200 000 eura za obojicu igrača.

[important title=Prvi poraz Osijeka u Turskoj]Osječani su u svom posljednjem susretu na pripremama u Turskoj poraženi od drugoplasirane rumunjske momčadi Astre Giurgi rezultatom 2:0. Trener Mršić na teren je u prvom djelu poslao kombiniranu momčad, dok je u nastavku zaigrala jedanaestorica koja bi mogla započeti i susret s Dinamom. Bijelo-plavi se u petak vraćaju iz Antalye, a generalka uoči starta prvenstva je u nedjelju 03.02. u Gradskom vrtu, protivnik je ekipa Kaposvara, susret je na rasporedu u 14 sati. [/important]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari