Najveći futsal stručnjak na Balkanu odradio trening u Osijeku, igrači MNK Osijek 031 dali podršku maloj Nori

Mićo Martić, najveći stručnjak na području futsala u našoj regiji, odradio je trening s igračima futsal kluba Osijek 031.

Futsal klub Osijek 031 nastavlja s promocijom futsala u gradu, trening je bio otvoren za ljubitelje futsala koji su mogli puno toga naučiti. Na samom treningu završena je i akcija koja je organizirana za pomoć Nori, a u čiju se promociju uključio i futsal klub Osijek 031. Svi su se igrači uz fotografiju podrške, naravno, uključili i u prikupljanje pomoći te su donirali novce za spas male lavice Nore.

Mićo Martić je nakon odrađenog treninga dao i izjavu, a pojasnio je kako je uopće došao u Osijek.

Najvažniji razlog našeg dolaska je veza između nas i Branimira (predsjednika kluba Osijek 031), znamo i koliko je Osijek 031 ambiciozan klub, dobro organiziran i medijski, rekao bih na odličan način popraćen, zapravo postoji veza s Alumnusom koji na isti način pokušava dobiti medijski prostor.Naravno tu je želja i ljubav prema ovom sportu i volja da dođemo u Osijek još od ranije, oko toga smo i pričali s Branimirom, a sada se otvorio mali prozor i eto nas u Osijeku.”

noraforapng.png

Treba istaknuti kako su Mićo Martić i Matija Đulvat odmah nakon treninga u Osijeku otišli put Zagreba gdje ih je čekao trening s igračima MNK Alumnusa. Ovim su dolaskom pokazali kako im je stalo do razvoja futsala i kako su to spremni pokazivati djelima, a ne samo s riječima.

Izvor: fcosijek031.com

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari