Milan Pavličić ne odustaje, od Osijeka traži još 82.000 kuna!

Iako je nedavno Milanu Pavličiću uplaćen dug od 500 000 kuna, bivši prvotimac bijelo-plavih ne odustaje.

Kratko je trajao osjećaj zadovoljstva kada je u pitanju dug Pavličiću, na adresu osječkog prvoligaša stigla je nova “čestitka”, a ona je od strane Milana Pavličića, koji se nije zadovoljio isplatom glavnice, već traži i 82.000 kuna pripadajućih kamata. Čovjek koji je uništio NK Varaždin, očito je spreman to napraviti i bijelo-plavima.

Na upit Glasa Slavonije je li s ovime upitno odigravanje nedjeljne utakmice s Dinamom, prvi čovjek osječkog prvoligaša, Zdravko Josić odgovara:

Ne. Platit ćemo Pavličiću i to, ali samo neka se zna s kakvim se sve problemima susrećemo i uspijevamo ih riješiti. Ne znam želi li Pavličić uništiti i NK Osijek nakon Varaždina, ali to mu neće uspjeti. Platit ćemo i u nedjelju igrati protiv Dinama.”

[blockquote]LEŠKOVIĆ I KVRŽIĆ I DALJE BEZ DOGOVORA S RIJEKOM. Razne informacije kolaju ovih dana o prelasku Marka Leškovića i Zorana Kvržića na Kantridu. S Kvarnera su već pobjedonosno uzviknuli da su transfer završili, ali istina je ipak malo drugačija.Što se mene tiče mogu ja i ostati u Gradskom vrtu. Nije da ne želim ići u Rijeku, ali zasad se još nismo pogodili. Razgovarali smo, Riječani su bili vrlo korektni, ali postoje još neke stvari koje treba uskladiti da bismo postigli konačan dogovor” , rječi su Marka Leškovića za Glas Slavonije, kada je u pitanju njegov transfer, slična je situacija i sa Zoranom Kvržićem, očito je kako su ova dvojica igrača malo tvrđi pregovarači kada su u pitanju njihovi uvjeti. [/blockquote]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari