Zoran Kvržić i Marko Lešković potpisali za HNK Rijeku

Budućnost Zorana Kvržića i Marka Leškovića još danas je bila upitna, no oni su tokom dana ipak postigli dogovor s HNK Rijekom te potpisali ugovor na dvije i pol godine s mogućnošću produljenja za još dvije sezone, a do ljeta se vraćaju na posudbu u Gradski vrt.

Iako je još danas Lešković za Glas Slavonije izjavio “Što se mene tiče mogu ja i ostati u Gradskom vrtu. Nije da ne želim ići u Rijeku, ali zasad se još nismo pogodili. Razgovarali smo, Riječani su bili vrlo korektni, ali postoje još neke stvari koje treba uskladiti da bismo postigli konačan dogovor”.

[span class=attention]I Zubak otišao iz NK Osijeka[/span]

Do dogovora je ipak došlo, a razloga za zadovoljstvo ostvarenim poslom imao je predsjednik osječkog prvoligaša Zdravko Josić.

Najvažnije nam je bilo realizirati transfer Leškovića jer smo njegovom prodajom otplatili dugove i spasili klub. S druge strane drago mi je da smo realizirali i Kvržićev transfer jer je on od ljeta slobodan igrač, a ovako smo nešto i zaradili. Obojica su oprostili dio dugova. Koliko? Ne bih o detaljima, mogu samo potvrditi da je u pitanju više od 100 tisuća kuna svaki“, rekao je čelni čovjek Osječana u izjavi za Radio Rijeku.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari