Osijek i Dinamo otvaraju proljetni dio sezone

Za nogometaše Osijeka i Dinama proljetni dio sezone počinje  tjedan dana ranije nego ostalima. Naime, sutra je na rasporedu zaostala utakmica 19. kola koja je trebala biti odigrana u prosincu, ali je odgođena zbog snijega.

Dinamo je i ovaj put veliki favorit, a svjestan je toga i kapetan Ivo Smoje:

Možemo ući rasterećeni u taj susret jer imperativa nemamo. Pa ja nikada s Osijekom nisam slavio pobjedu protiv Dinama! Zato se nemam pravo razbacivati s velikim najavama. Pobjeda nam izgleda daleko, a jedini imperativ koji imamo jest onaj da vjerujemo u uspjeh jer smo sportaši, te da ne razočaramo naše vjerne navijače. No, zato mogu obećati da ćemo se žestoko boriti. Dok sam ja kapetan ove momčadi to ću uvijek tražiti od svojih suigrača. Tjerat ću ih na borbu, pa što nam Bog da. Uostalom, neće se pitati samo nas. Tu je i Dinamo o čijem nastupu možda i više ovisi konačni rezultat. Ne, ne bojimo ih se, ali respekt svakako zaslužuju.

Smatra kapetan da neke stvari zaslužuje i njegova momčad.

Prije svega podršku navijača. Riječ je o našim dečkima koji su prošli Školu nogometa i zaslužuju da ih se bodri i podržava. Posebno se to odnosi na vratara Zvonimira Mikulića koji će imati pravo “vatreno krštenje”. Kvalitetu ima, a publika mu treba dati mogućnost da stekne potrebno samopouzdanje. Ako i načini nekakvu pogrešku ne treba mu to uzimati za zlo.

[span class=attention]POGLEDAJTE: Osijek od transfera zaradio 10 milijuna kuna[/span]

Utakmica počinje u nedjelju u 17h na stadionu Gradski vrt. Prije utakmice dijeliti će se vrući čaj. Cijene ulaznica: zapad 40kn, istok 30kn, jugoistok (Kohorta) 10kn.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari