Dragan Blatnjak potpisuje za Osijek

Gotovo trideset i dvije godine na leđima su ovoga igrača koji je u svojoj karijeri igrao za Brotnjo, Zadar i Hajduk te ruske klubove Himki i Rostov.

Kako neslužbeno saznajemo Blatnjak bi u Osijek bi trebao doći kao slobodan igrač s obzirom da je krajem prošle godine nakon pet sezona u Rusiji ostao bez angažmana. Spominjao se tada i njegov povratak u Hajduk gdje je i odigrao svoje najzapaženije domaće minute.

Dragan Blatnjak u našoj ligi postigao je 27 pogodaka, a u ruskoj je dodao još 11 na svoj konto. U svojoj karijeri može se pohvaliti i nastupom za reprezentaciju BiH za koju je debitirao 2003. godine u Danskoj. Deset godina nakon toga i u zalasku karijere dolazi u Osijek.

Njegovo iskustvo trebalo bi pomoći mladićima u napadu Osijeka s obzirom kako su iz kluba otišli Miličević i Zubak kao dva najiskusnija napadača, a mlada nada Dugandžić je ozlijeđen. Osijek trenutno raspolaže samo s Peroševićem i Pongračićem pa je svaki igrač koji se pridruži dobrodošao.

Pitanje je u kakvoj fizičkoj formi dolazi Blatnjak s obzirom da nije prošao zimske pripreme, ali vrlo brzo i u to ćemo se uvjeriti. U Rusiji je zabiljećio 115 nastupa odnosno 23 prosječno po sezoni s time da je u Himkiju bio stadardni igrač, a u Rostovu je bio zamjena. Detalji samog dolaska za sada nisu poznati.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari