‘Bila noć’ i ove godine izluđuje navijače Osijeka

Bila noć Hajduka i ove godine održati će se u Baranji, točnije u Belom Manastiru, ali kao i do sada promocija iste najagresivnija je upravo u Osijeku. Banneri, plakati i radio jinglovi preplavili su grad i mnogi navijači NK Osijeka javili su nam se ogorčeni tom pojavom.

Posebno ih u oči bode veliki banner postavljen između zgrada Hrvatskog narodnog kazališta i Županije, u strogom centru grada. Taj prostor inače se koristi za najave kazališnih događanja te povremeno za važnije događaje u gradu Osijeku.

Postavlja se logično pitanje da li je Bila noć uistinu važan događaj za grad Osijek? Jesu li nadležni trebali dopustiti postavljanje takve reklame u samom centru grada, znajući da postoji puno Osječana koji će biti isprovocirani time.

Svima koji su se javili je jasno kako u Osijeku živi i radi veliki broj Dalmatinaca, a veliki broj njih i navija za splitski Hajduk.

– Bode me u oči ta cerada s grbom Hajduka ispred naše katedrale i ne razumijem čemu ova, recimo to tako, provokacija, rekao nam je jedan sugrađanin, inače vjerni navijač Osijeka.

I ostali čitatelji koji su nam se javili, te koji ostavljaju svoje komentare po Facebooku i forumima sličnog su mišljenja. Smatraju postavljanje ovog bannera provokacijom i pljuskom u lice svakom navijaču NK Osijeka.

Inače, Bilu noć organizira Društvo prijatelja Hajduka iz Osijeka i održava se po 45. put. Događaj je to na kojem se okupljaju imućniji simpatizeri Hajduka (poduzetnici, gospodarstvenici), čelnici i igrači Hajduka, a bude tamo i estradnih zvijezda, manekenki, poznatih TV lica…

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari