Bijelo-plavi dočekuju Istru: ‘Utakmica u kojoj se nitko nema pravo igrati skrivača’

Osijek u srazu protiv Istre ima imperativ pobjede, a subotnji zadatak za bijelo-plave bit će izrazito težak jer pravo nastupa nemaju kapetan Smoje i napadač Perošević.

Puljani su u HNL-u slavili samo u dva navrata kada je Osijek bio domaćin. Oba puta to se dogodilo davne 1992. godine. Otad do danas uspjeli su iz Gradskog vrta odnijeti tek jedan, jedini bod! A di bi ostalo na tome, Osijek u subotu mora ići bez dva važna oslonca momčadi. Trener Mršić u takvim okolnostima teret odgovornosti prebacio je na nova lica, koja u posljednja dva susreta nisu briljirali.

Očekujem od Zorana Kvržića i Marka Leškovića da budu ti koji će povući momčad. Jesenas su nam bili glavni igrači, a u prva dva nastupa u nastavku sezone nisu dostigli tu razinu kvalitete igre. Neka se ugledaju na našeg kapetana Ivu Smoju koji je s 35 godina na leđima uvijek agilan i među najboljim pojedincima. Ovo je utakmica u kojoj se nitko nema pravo igrati skrivača. Moramo zapeti iz petnih žila, pobijediti Puljane i onda ćemo opet moći lakše disati” , riječi su trenera Osječana za Glas Slavonije, uoči sutrašnjeg susreta.

U srazu s Puljanima pozitivan rezultat za Osijek je isključivo pobjeda, bilo kakav drugi ishod je dolazak na put prema – paklu. Pridošlica u redove osječkog prvoligaša, Dragan Blatnjak neće imati pravo nastupa protiv Istre, sređivanje njegovih papira očekuje se idući tjedan, što bi značilo kako bi Blatnjak za sastav mogao konkurirati protiv Splićana u posljednjem kolu prvog djela prvenstva.

[blockquote] Najavljeni sastav Osijeka: Mikulić – Lešković, Leko, Vrgoč, Ibriks – Aleksić, Mišić, Pušić, Kurtović, Kvržić – Pongračić

Utakmica je na rasporedu u subotu s početkom u 15 sati
[/blockquote]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari