Neizvjesna avantura u Parku Mladeži

Momčad Stanka Mršića danas od 17 sati odmjerit će snage protiv momčadi Splita, ovo će biti ujedno i posljednje kolo prvog djela prvenstva.

Osječani su u Split otputovali tiho, bez velikih najava. Gotovo su se iskrali iz Osijeka, svjesni da nemaju nikakve temelje za veliku galamu. Kriza koja je počela još krajem listopada u prva tri proljetna nastupa samo je potvrđena, bez obzira na pobjedu nad Dinamom. Pitanje je može li se danas u Splitu nešto promijeniti? Teško s obzirom na situaciju s igračkim kadrom.

Naime, za današnji nastup neće konkurirati dokapetan Hrvoje Kurtović zbog kartona, Draganu Blatnjaku još nije stigao certifikat iz Rusije, Kvržić je pod temperaturom, a već od prije je ozlijeđen mladi Josip Mišić. Dok Split, iako rezultatski zna posrnuti, spada u tri-četiri najjače hrvatske momčadi i zato Osječane očekuje vrlo neizvjesna avantura.

Ako budemo koncentrirani i taktički disciplinirani, nismo bez izgleda. No, ne smijemo se ograničiti na razmišljanje samo o svojoj mreži. Moramo razmišljati o sebi i svojoj igri. Možemo igrati bolje nego dosad, samo je važno da budemo homogeni. Split je snažna i iskusna momčad, ali mislim da nije neranjiv, rekao je Stanko Mršić za Glas Slavonije uoči ovog gostovanja. Što se tiče konačnog sastava za danas, on još nije definiran, izvjesno je da će Lešković preseliti u vezni red, a od prve minute mogao bi zaigrati i Jakovljević, koji pokazuje zanimljive performanse.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari