Osijek V.B.K. u posljednjim sekundama susreta ‘ispustio’ vrijedna tri boda

OSIJEK V.B.K. – MURTER 3:3 (2:1)

Malonogometaši Osijek V.B.K. sinoć su na svom parketu odigrali neodlučeno s momčadi Murtera, rezultat je bio 3:3, a gosti su do ova tri boda došli u zadnjim sekundama susreta.

Ekipa Murtera dobro je otvorila susret, već u 2. minuti stekli su prednost od 0:1 pogotkom Znaora, koji je poentirao iz vrlo teške situacije. Osječane to nije uzdrmalo, nastavili su sa svojom igrom, što je urodilo plodom u 9. minuti kada Gordan Duvančić trese mrežu za 1:1. Svega dvije minute nakon izjednačenja, lijepu akciju završava Zvonimir Horvat te se s ovim rezultatom otišlo i na odmor.

U nastavku susreta gosti su krenuli nešto rezerviranije, no brzo su se vratili rizičnoj igri s igračem vratarom. To se činilo kao bezizlazna situacija, jer je Dario Stipanović u 34. minuti uspio iz svog šesterca pogoditi prazna vrata i Osijeku donijeti prednost od 3:1. Gosti se ipak ne predaju u 36. minuti Jurlina zabija za 3:2 i neizvjesnu završnicu u kojoj je momčad Marina Smoje primila još jedan pogodak i tako prokockala vrijedna tri boda u borbi za ostanak.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari