HNS i Štimac ponovno zaobišli Gradski vrt, protiv Škotske u Maksimiru

Iako je Igor Štimac, pa čak i Zdravko Mamić, nakon utakmice protiv Wales-a ponosno najavljivao kako će se utakmica protiv Škotske odigrati na Gradskom vrtu danas je iz saveza došlo nešto drugačije priopćenje.

Tadašnja “želja” Štimca bila je da se utakmica protiv Srbija odigra na Poljudu, a utakmica protiv Škotske na Gradskome vrtu. “Dovedite mi Srbiju u Split, Škotsku u Osijek i Belgiju u Zagreb!!!!!” napisao je Igor.

Dva od tri promašaja rekli bi jer kako već znamo utakmica protiv Srbije igrati će se na Maksimiru, a prema današnjem priopćenju na istom stadionu igrati će se i protiv Škotske.

No nije samo Štimac poželio zaigrati protiv Škotske u Osijeku, isto je nakon uzavrele atmosfere pred 17 tisuća navijača učinio i Zdravko Mamić koji je prisjetimo se otišao još dalje obećavši kako će se posljednja utakmica kvalifikacija sa Škotima igrati u Osijeku.

[span class=attention]Slavonci položili – sa Škotima u Osijeku![/span]

[span class=attention]PROČITAJTE: Pismo navijača Osijeka i reprezentacije Igoru Štimcu[/span]

Danas nešto drugačije informacije dolaze iz HNS-a, u službenom prioćenju navode kako niti Poljud, niti Gradski vrt trenutno ne zadovoljavaju sve sigurnosne zahtijeve, te da će se utakmica protiv Škotske odigrati 7. lipnja 2013. u 20:15 sati i to na Stadionu Maksimir.

Ubrzo je stigao i odgovor Štimca koji je na svom Facebook profilu napisao: “Poštovani navijači, jednako kao i vi, iznenađen sam odlukom Izvršnog odbora HNS-a da se utakmica protiv Škotske ima igrati u Zagrebu. Moja nadanja su išla ka tome da ćemo se još jednom vratiti u Slavoniju i Dalmaciju. Mogu jedino izraziti žaljenje i nadati se kako za ovakvu odluku postoji jako dobar razlog.”

[span class=attention]Reakcija: Osječani revoltirani, HNS oduševljen, preprodavači trljaju ruke[/span]

Zanimljivo će biti vidjeti hoće li se karte za kvalifikacijsku utakmicu protiv Škotske rasprodati jednako brzo kao i za Srbiju. Osijek je ponovno zaboravljen, a reprezentaciju čeka još jedna utakmica pred vjerovatno polupraznim Maksimirom.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari