Teški potop Osijeka u Gradskom vrtu

Novi oblik, stare navike. Tako bismo mogli sažeti igru NK Osijeka nakon uspješno provedene transformacije u sportsko dioničko društvo.

OSIJEK 0:4 ISTRA

Istra Igora Pamića je došla u Osijek i naplatila sve prijašnje poraze i remije u susretima protiv Osječana kada su nerijetko bili bolji protivnik, ali su ostajali bez bodova.

Od samoga početka vidjelo se kako će to biti težak dan za momčad Stanka Mršića. Bezvoljnost i bezidejnost kako u obrani tako i u napadu. S druge strane Istra je bila agilna i to im se i isplatilo. Posebno nadahnut bio je trostruki strijelac Roce te Aganović koji je postigao jedan pogodak.

Osijek tijekom susreta gotovo da nije ozbiljnije zaprijetio golu gostiju, a kiša koja je padala tijekom cijelog susreta samo je još više pojačavala dojam loše igre domaćina koji je osim četiri pogotka u svojoj mreži zaradio i dva crvena kartona. Prvo je Aleksić isključen krajem prvog poluvremena nakon jednog starta na centru igrališta, a pred sam kraj već dobrano naživciran isključen je i kapetan Ivo Smoje.

Istra se ovom pobjedom izjednačila po broju osvojenih bodova s Osijekom koji već šest kola nije zabio pogodak. Žele li ostati u prvoj ligi Osječani će prije svega morati početei zabijati, a nakon toga i pobjeđivati. U sljedećem kolu odlaze u goste Rijeci.

Jedino pozitivno za Osijeku u ovoj utakmici bio je povratak na travnjak prošle sezone najboljeg igrača Tomislava Šorše. Njegov oporavak je bio dug, a nadamo se kako će brzo uhvatiti željenu formu i pomoći Osječanima u nastavku sezone.

Upitan za svoj status nakon ovog teškog poraza Stanko Mršić je rekao: “Ma ne bojim se nikome neće glava otići, glava će ostati tu na ramenu.” No hoće li on ostati na mjestu trenera i dalje pokazati će dani pred nama.

SiB.hr

FOTO: M.Banić

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari