A sad adio… Osijek ispratio Cibaliju u drugu ligu

Osijek je lošu sezonu završio pobjedom protiv susjeda iz Vinkovaca koji su napustili društvo najbolji. Pogotak odluke zabio je Antonio Perošević.

>> A sad adio… Osijek ispratio Cibaliju u drugu ligu

Domaćin je do pobjede došao iz prve prave prilike na utakmici kada je odlično ubacivanje Glavaša, Perošević pretvorio u vodstvo u 33. minuti. Perošević je prvom dijelu sezone bio jedan od ponajboljih prvotimaca dok se u drugome utopio u sivilo momčadi. Nadajmo se kako je ovaj pogodak i utakmica nagovještaj kako sljedeće sezone može zabiti više od pet pogodaka koliko je ove godine stavio na svoj konto.

U nastavku istaknuo se Mikulić koji je fantastičnom obranom zaustavio udarac Vitaića za kojeg se sve glasnije govori kako će (ponovo) postati bijelo-plavi. Bolji nogomet igrao se u drugom dijelu pa tako bilježimo lijepu akciju Pušića, Kvržića i Pongračića koji Pušić promašuje.

Mogli su gosti i do izjednačenja, ali je Mikulić još jednom odlično obranio udarac Koledića koji je izašao sam na vratara Osijeka.

Dodajmo još kako je na početku utakmice Kohorta dodjelila i trofej za najboljeg igrača po izboru navijača, a još jednom ta čast dopala je Ivu Smoju. Nažalost, jedino je Smoje pokazao ono što se od igrača Osijeka očekuje da čine na svakoj utakmici, a to je “krv, znoj i suze”.

[blockquote]“Druga liga!,” “A sad adio i tko gdje i tko za kad!” povikali su Ultrasi na početku utakmice i tako se našalili na vlastiti račun iako ih zasigurno odlazak u niži rang nimalo ne veseli. I Kohorta je na drugoj strani ispratila njihovo ispadanje iako je, nažalost, Slavonija sada ostala na samo jednom prvoligašu. Nadajmo se kako se dogodine ove dvije ekipe neće susresti u drugoj ligi…[/blockquote]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari