Dva treća mjesta Hypo-Limača ovog vikenda na turnirima u Novom Sadu i Pečuhu

Hypo-Limač se ovog vikenda iz Novog Sada i Pečuha vratio sa sjajnim uspjesima, čak dvije 'bronce' na dva iznimno jaka međunarodna nogometna turnira.

Uspjehe su postigli ‘klinci’ 2002. i 2005. godište. Hypo-Limač je na Kup grada Novog Sada ’14., u utakmici za 3. mjesto svladao mađarske
vršnjake (2002. godište), članove pečuškog PMFC-a, a nakon boljeg izvođenja 11-eraca, 4-3. U regularnom vremenu susret je završen neodlučeno, 1-1.

Inače, prvog dana iznimno snažnog međunarodnog turnira u Novom Sadu, Hypo-Limač se do polufinala turnira probio preko skupine s grčkim PAOK-om (1-6), zatim bosanskohercegovačkom Banja Lukom (1-1) i rumunjskim Temišvarom (2-1).

U polufinalu je od Hypo-Limača bila bolja ekipa domaćina, organizatora turnira, novosadske Vojvodine, rezultatom 2-0. Turnir je osvojila novosadska Vojvodina pobjedom nad Banja Lukom 3-0.

Do 3. mjesta u Pečuhu, članovi Hypo-Limač kluba, dečki 2005. godište, na svom prvom turniru, malonogometnom međunarodnom natjecanju stigli su svladavši Banja Luku, rezultatom 4-2, a pošto su u polufinalu poraženi od Gold Sporta, druge ekipe PFMC-a, s 2-7.

Do polufinala i utakmice za 3. mjesto Hypo-Limač je došao dvjema pobjedama u skupini, protiv BLSE 5-2 i protiv Mohača 6-1. Bolji u skupini od Hypo-Limača bio je tek domaćin turnira, mađarski PMFC, s 1-6.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari