Dinamo kaznio promašaje Osijeka

Novi poraz zabilježili su igrači Osijeka. Dinamo je odigrao točno koliko je trebao nakon šokantnog ispadanja iz Lige prvaka i odnio bodove iz Gradskog vrta.

>> Dinamo kaznio promašaje Osijeka


OSIJEK 1 : 2 DINAMO

Od početka utakmice jasna je bila taktika Rukavine, povući se i iz kontre pokušati stvoriti probleme gostima. Jedan takav pokušaj u 13. minuti nakon akcije Mišića i Matasa, Mišić nije uspio realizirati. Nekoliko minuta nakon toga Dinamo je preko Čopa poveo. Machado je bio asistent, a Čop je ponovo bio strijelac u Gradskom vrtu.

 

Do kraja prvog dijela dobru prigodu imao je Meštrović koji je sam izbio pred golmana, ali slabo puca i ne uspjeva zabiti.

U drugi dio Osijek je ušao žustrije, ali nedovoljno konkretno. Glavom je pokušao Jonjić, ali njegov pokušaj brani Eduardo. U 72. minuti nakon nabacivanja Andrijaševića sudac pokazuje na bijelu točku zbog igranja rukom Bralića. Siguran izvođač bio je Čop.

U 79. minuti smanjuje Osijek preko Barišića koji je realizirao udarac s bijele točke. 

Do kraja, Osijek je pokušavao, no bezuspješno. Dinamo je danas bio zrel za gubitak bodova, ali Osijek to nije znao iskoristiti. Morati će bijelo-plavi popraviti svoju igru jer su nakon četiri kola čvrsto prikovani za začelje tablice. Osijek je u tri domaća susreta jednostavno bio previše defanzivan čak i u trenucima kad treba dostići vodstvo gostiju i to jednostvno nije dovoljno za bodove.

U narednom kolu Osječani putuju u Zagreb gdje igraju vrlo bitnu utakmicu protiv Zagreba koji se vratio u prvu ligu.

ealPZ1O.jpg

Tekst: T.M./SiB.hr
Foto: M.Banić i D.Jerković/SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari