Osijek izjednačio u 90. pa izgubio u 92. minuti na Rujevici

Nogometaši Osijeka izgubili su od Rijeke na Rujevici 2:1 u utakmici 26. kola 1. HNL. Nakon što su izjednačili u 89. minuti iz jedanaesterca, u sudačkoj su nadoknadi primili pogodak i ostali bez boda.

U utakmici na Rujevici igrala se vrlo teška utakmica po kišovitom vremenu, a Rijeka je uz puno muke pobijedila Osijek koji se odlično branio. Rijeka u prvih pola sata nije ozbiljnije zaprijetila, a poluvrijeme je završilo bez pogodaka. Izdvojiti vrijedi vratnicu Mateija iz slobodnog udarca, te nekoliko pokušaja Gavranovića koji je pred kraj poluvremena tri puta pucao s ruba kaznenog prostora, no Malenica je uvijek bio na mjestu.

U drugom poluvremenu Rijeka je povela u 52. minuti nakon što je Tomasov gurnuo loptu u kazneni prostor do Gavranovića koji je pogodio za 1:0. Odličnu je prigodu Osijek imao u 68. kada je Špičić ubacio u kazneni prostor, a loptu je iz voleja zahvatio Knežević, no njegov udarac pogodio je Vargića. Kada se činilo da će susret završiti pobjedom Rijeke, Bertoše je u kaznenom prostoru srušio Peroševića. Jedanaesterac je u pogodak pretvorio Perošević, a zatim u sudačkoj nadoknadi Osijek gubi bod. U drugoj minuti sudačke nadoknade Roshi ubacuje visoku loptu na peterac, a Bezjak glavom pogađa za pobjedu.

U sljedećem kolu Osijek će već u petak u Gradskome vrtu ugostiti Inter.

Tekst: Radio Osijek
Foto: Željko Šušak

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari