stiže i kup

Uskoro kreće novo izdanje Gradske malonogometne lige Osijek, prijavi svoju ekipu odmah

PR

Osmišljen je i zanimljiv sustav natjecanja u kojemu će borbe za prvake, ulazak u viši rang ili spas prvoligaškog statusa lige učiniti iznimno zanimljivim

Nakon uspješno završenog prošlogodišnjeg pilot projekta Gradske malonogometne lige, Futsal središte Osijek uskoro kreće s novim proširenim izdanjem lige.

Liga je u odnosu na prethodne godine pretvorena u potpuno amatersku odnosno ligu rekreativnog tipa koja dozvoljava natjecanje za širok raspon igrača, od tinejdžera do veterana što je ligu učinilo vrlo zanimljivom i izjednačenom.

Igračima prvog i drugog ranga futsala zabranjeno je nastupanje, a sustav igre je 5 + 1. Velik odaziv i zanimanje ekipa učinilo je mogućim pokretanje i drugog ranga natjecanja, tako da od ove sezone imamo 1. Gradsku malonogometnu ligu i 2. Gradsku malonogometnu ligu.

Osmišljen je i zanimljiv sustav natjecanja u kojemu će borbe za prvake, ulazak u viši rang ili spas prvoligaškog statusa lige učiniti iznimno zanimljivim. Također novost je i Kup natjecanje koje će donijeti borbu za dodatan trofej u sezoni.

Valja naglasiti kako su skoro sva mjesta u ligama popunjena pošto su obje lige ograničene na osam ekipa tako da imaš još malo vremena da prijaviš svoju ekipu i okušaš se u natjecanju i dobroj zabavi. Sve informacije možeš dobiti na telefon 092/260-3221.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest