'zečice' love europu

Ovaj tjedan na Gradskom vrtu igraju se kvalifikacije za Ligu prvakinja: Dođite i podržite bijelo-plave djevojke!

Davor Javorović/PIXSELL

ŽNK Osijek svoju prvu utakmicu igra protiv Spartak Myjava (Slovačka) u srijedu 4. rujna s početkom u 17 sati

Ovaj tjedan u Gradskom vrtu igraju se kvalifikacijske utakmice za Ligu prvakinja. Osječanke će od 4. do 7. rujna na stadionu Gradski vrt biti domaćini ekipama iz Slovačke, Bjelorusije i Irske, a želja prvakinja Hrvatske je svladati prvu ekipu Spartak i plasirati se u play off lige prvakinja.

Pokušat će ponoviti rezultat od prije tri godine, kada su se plasirale među 32 ekipe, na korak do glavnog dijela najjačeg europskog klupskog natjecanja pod ingerencijom UEFA-e za nogometašice.

“Sav naš fokus i koncentracija usmjerni su na utakmicu sa Spartakom Myjava, prvakinjama Slovačke. Bit će to dobra prilika da se prezentiramo vjerujem u najboljem svijetlu pred domaćom publikom. Zadovoljni smo kadrom, pojačanjima. Očekivanja su velika posebice kada znamo da imamo značajan broj reprezentativki s dosta iskustva”, rekao je u najavu v.d. trener seniorki ŽNK Osijek Branko Maksić.

ŽNK Osijek svoju prvu utakmicu igra protiv Spartak Myjava (Slovačka) u srijedu 4. rujna s početkom u 17 sati, dok je isti dan od 11 sati na rasporedu ogled između FC Dinamo-BSUPC i Peamount United. U slučaju pobjede, „Zečice” će u finalu za prolazak u drugu rundu natjecanja igrati s pobjednicama susreta između FC Dinamo-BSUPC i Peamount United 7. rujna s početkom u 17 sati. Utakmica za treće mjesto u skupini održat će se isti dan s početkom u 11 sati.

Svi dvoboji igraju se u Gradskom vrtu, a ulaz na stadion je 10 eura (uključuje obje dnevne utakmice).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest