intervju za net.hr

Špehar: “Svi smo očekivali puno više od Bote. Ovo izgleda jako loše”

Ivica Galović/PIXSELL

"Da se naš klub, naš Osijek, koji ima jednu takvu tradiciju, igrača, uspjeha, navijača… NK Osijek je nogometni klub koji nije od jučer i nije od prije 36 mjeseci, da bi ga netko nazivao amaterskim klubom. Kao navijač, bivši igrač, ne znam što sve Osijeka, ja sam uz NK Osijek i navijam za njega. Međutim, preko takvih stvari se ne može samo tako prijeći", rekao je Robert Špehar

NK Osijek jako je loše započeo sezonu. U 5. odigranih kola, izabranici Federica Coppitellija uzeli su samo jedan bod, a uz to su ispali iz Europe od Zire.

Jedino u Gorici 18. kolovoza. Sve su drugo bili porazi. Računica je jasna – od mogućih 15 uvodnih bodova, Osijek je izgubio njih 14. Federicu Coppitelliju trese se stolica. Robert Špehar, legenda Osijeka, trener koji nema dlake na jeziku i kaže onako kako misli, dao je intervju za portal Net.hr u kojem je komentirao i situaciju s Osijekom.

“Osijek je imao jedan od svojih najlošijih startova ikad u HNL-u, u povijesti. Svi smo očekivali puno puno više od ekipe Osijeka, od sportskog direktora Bote koji je ovo sve složio. Za sad to izgleda jako jako loše. Naravno, dugo je prvenstvo, prvenstvo je maraton i nadamo se svi da će nas Osijek sve razuvjeriti, ali kako Osijek trenutno izgleda na terenu, ne uljeva optimizam”, tvrdi Robert Špehar i nastavlja:

“Ne znam, stvarno ne znam može li se i hoće li se to popraviti do one zadovoljavajuće mjere za navijače Osijeka. Nije da ne može, ali trenutno je loše. Naravno, bit će tu pobjeda, bit će i poraza, ali ekipa Osijeka trenutno uopće i nije konkurentna. Naravno da ćemo se mi podići s 9. pozicije gore, da ćemo doći u zonu 4., ali to nije ono što smo to mi svi očekivali. Po meni, malo su razočaravajuće te neke izjave u smislu amaterizma, da je NK Osijek bio amaterski klub. Nikako to ne mogu prihvatiti”.

Što mislite o boravku Nepalaca i ostalih stanovnika trećih zemalja u Osijeku?

Vidi rezultate

 

Nije tu stao…

“Da se naš klub, naš Osijek, koji ima jednu takvu tradiciju, igrača, uspjeha, navijača… NK Osijek je nogometni klub koji nije od jučer i nije od prije 36 mjeseci, da bi ga netko nazivao amaterskim klubom. Kao navijač, bivši igrač, ne znam što sve Osijeka, ja sam uz NK Osijek i navijam za njega. Međutim, preko takvih stvari se ne može samo tako prijeći”, zaključio je Robert Špehar.

Standings provided by Sofascore

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest