hajduk-osijek 1:0

Coppitelli nakon novog poraza: “Ako se ovo nastavi kroz mjesec-dva, onda se može reći da je loše”

Photo: Sime Zelic/PIXSELL

Evo kako je poraz na Poljudu komentirao trener NK Osijek,

Nogometaši Osijeka poraženi su susretu su 5. kola HNL-a od Hajduka rezultatom 1:10. Strijelac jedinog gola na Poljudu večeras bio je Marko Livaja u 56. minuti. Nakon utakmice, trener Osijeka Federico Coppitelli, nije skrivao nezadovoljstvo.

“Hajduk nam je došao u kompliciranom trenutku, imali smo problema sa rosterom, jer izgubili smo pred utakmicu Pušića i Jugovića, a tri nova su igrača došla. U drugom dijelu smo popustili, iako smo u prvom poluvremenu bili ravnopravni Hajduku. Svi koji prate Osijek znaju da nismo zaslužili imati samo jedan bod nakon pet utakmica. Imali smo težak raspored, sada je trenutak da se ekipa u dva tjedna oporavi”, rekao je Coppitelli pa dodao:

“Nije jednostavno nakon svih ovih utakmica doći Hajduku u Split, ali ako se ovo nastavi kroz mjesec-dva, onda se može reći da je ovo loše. Moram spomenuti i sudački kriterij, ali kao trener ne razumijem, često se cjepkala utakmica. Matković? On je igrač 2006. godišta, igrao je dobro poluvrijeme. Mlada smo, nova momčad, tek se upoznajemo i trudit ćemo se biti na maksimumu. U sljedećih pet utakmica moramo se pomaknuti na ljestvici. Vratar? Tražili smo iskusnog vratara nakon nekoliko pogrešaka njegovog prethodnika. Nisu navijači smijenili vratara.”, zaključio je osječki trener.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest