veliki redovi

HNS se opametio, ulaznice za Hrvatska – Poljska idu u ruke Osječanima

PIXSELL

HNS je naučio na svojim greškama pa se možemo nadati kako će atmosfera ovoga puta biti bolja

Utakmica u kojoj je Hrvatska ugostila Tursku na Opus Areni ostavila je žuč među navijačima iz Osijeka i Slavonije i Baranje budući su ulaznice prodane i prije negoli su gotovo krenule u prodaju. Na stadionu smo pak vidjeli komornu atmosferu o kojoj se ne bi ni pričalo da nije bilo skupine koja je pjevala prolematične pjesme na južnoj tribini.

Osijek je pak brzo dobio priliku ponovo ugostiti reprezentaciju, a čini se kako se Hrvatski nogometni savez opametio i nešto naučio iz prvotnog fijaska. Tako ovoga puta na tribinama neće biti najmanje Slavonaca budući je prodaja organizirana znatno drugačije i očito je kako je i smanjen broj ulaznica koji je bio namjenjen sponzorima i prijateljima saveza.

Online prodaja započela je oko 13 sati i trajala je oko 30 minuta pa su i brojni uspjeli kupiti ulaznice, ali što je važnije, dio ulaznica u prodaju je pušten na fizičkim prodajnim mjestima na benzinskim postajama.

Prodaja je na tim lokacijama počela u 14 sati i još uvijek su veliki redovi, a dobra vijest je kako ulaznica još uvijek ima ili će ih biti barem za veći dio onih koji su odučili stati u red.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest