jugović dvaput

Osijek ponovo vodio, ali na kraju stigao do prvog boda u Gorici

Luka Stanzl/Pixsell

Nogometaši Osijeka nakon ispadanja od Zire igrali su danas u Gorice 2:2 i stigli do prvog boda ove sezone

Ponovo je Osijek vodio i ponovo je prosuo to vodstvo. Srećom, ovoga puta to je bilo dovoljno barem za prvi bod u HNL ove sezone.

Osijek je od prve sekunde pokušao stisnuti Goricu i doći do vodstva, ali nije bilo dovoljno preciznosti u tim pokušajima iz daljine Lime. Gorica je stigla u vodstvo u 38. minuti kad je Kapulica lijepo pogodio nakon povratne lopte Mikanovića.

U drugom dijelu vidjeli smo znatno ofenzivniji Osijek. Stisnuli su snažno gol domaćina i to se isplatilo prvo kad je Bukvić uposlio Matkovića, a ovaj vratio u sredinu na nogu Jugovića za izjednačenje. Vrlo brzo vidjeli smo i potpuni preokret. Ponovo je strijelac Jugović kojeg je kratko poslužio Bukvić.

Nažalost po Osijek u 82. minuti vidjeli smo izjednačenje kad nakon kornera nije uspio izbaciti Matković, a na drugoj stativi je sam igrač Gorice koji zakucava u mrežu Čavline.

Bez obzira na to, veseli vidjeti kako nogometaši Osijeka nisu klonuli duhom nakon ispdanaja od Zire kako znaju igrati nogomet na danas katastrofalnom travnjaku. Sad slijedi nešto više dana za rekuperaciju, a onda i dvoboj protiv Rijeke na Opus Areni kad se napokon očekuje i prva pobjeda ove sezone.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest