osijek-dinamo 1:2

Osijek opet pao debelo u sudačkoj nadoknadi

D.Javorović i B.Jakšić/PIXSELL

Nakon što su protiv Zire izgubili pobjedu u 96. minutu, nogometaši Osijeka danas su u 95. minuti primili gol za poraz od Dinama

U derbiju drugog kola Super Sport HNL-a nogometaši Osijeka doživjeli su poraz. Golom u 95. minuti Dinamo je slavio i odnio sva tri boda s Pampasa.

Osijek je poveo na isteku 10. minute kada je Lima bio precizan. Bukvić je na lijevoj strani dao naprijed za Soldu, a ovaj poslao povratnu na koju je natrčao Pedro Lima i Bijelo-plavi su poveli iz prve prave prilike na utakmici. Dinamo je izjednačio u 21. nakon što je Mišić presjekao jednu loptu Mkrtčjana i dao naprijed do Hoxhe koji je s nekih sedam metara uspio loptu gurnuti kroz noge Čavlini.

Lijepo si je mladi Matković u 32. minuti na desnoj strani otvorio lijevu nogu i gađao suprotni gornji kut, ali ipak nije bio precizan. Baturina je u 36. fantastično ‘rasparao’ obranu Osijeka i izbacio Pierrea-Gabriela samog pred Čavlinu, ali lopta je ipak bila malo prejaka za francuskog beka. Mogli su gosti i do preokreta u samoj završnici prvog poluvremena kada je Baturina izveo korner s lijeve strane, a lijepo glavom Ristovski s prve stative gađao suprotnu, ali lopta je ipak otišla pored gola.

U drugo poluvrijeme bolje je ušao Dinamo, a jedna dobra akcija gostiju završila je udarcem Ristovskog s ruba šesnaesterca preko gola. Jugović je ukrao jednu loptu na sredini terena i odmah dao prema naprijed za Pušića, a ovaj u izglednoj prilici ponovno nije bio precizan. Izlaskom Hoxhe i ulaskom Špikića, Pjaca je preselio na lijevu stranu i Dinamo se probudio. Pjaca je nekoliko puta sjajno prošao i pucao desnom nogom, ali ni on nije bio precizan.

Nakon cijelog niza zamjena s jedne i druge strane izgubila se organizacija igre, a Dinamo je do pobjede došao u petoj od najavljenih sedam minuta nadoknade. Pieree-Gabriel je prošao po lijevoj strani, a na njegov ubačaj lijepo je na prvu stativu utrčao Špikić i u padu opalio s par metara te pogodio stativu. Na odbijenu loptu na drugoj stativu natrčao je Ristovski i pospremio ju u mrežu za veliko slavlje gostujućih navijača. Završilo je pobjedom Dinama 2-1, a BIjelo-plavi su tako ponovno pali u zadnjim minutama utakmice.

Standings provided by Sofascore
Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest