navijače nije pozdravio

Mierez se pozdravio sa suigračima, karijeru nastavlja daleko od Osijeka

Borna Jakšić/PIXSELL

Ramon Mierez najbolji je strijelac kluba i život nakon njega neće biti isti

Kad igrači Osijeka nisu znali što će, opcija, a često i Plan A bili su Ramon Mierez. Nekad se činilo kako drugog plana igre i nema pa će život nakon Ramona zasigurno biti zanimljiv.

Mierez se danas uoči treninga, na kojem su bili i navijači, pozdravio s suigračima i napustio Osijek. Navijače koji su pak toliko puta zazivali njegovo ime nije pozdravio. Karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji gdje će krenuti s (premalo) godina, njih samo 27. Klub će biti Al Jazera, a primanja koja će tamo ostvarivati daleko će nadilaziti 400 tisuća eura koliko je imao kao najskuplji igrač Osijeka.

Navijači, naravno, razočarani pa prozivaju sve od sebe samih jer su se svađali s Ramonom, Jose Botu, Vladimira Čohara pa i klupske spremačice, ali svijet surovog nogometa je čudan i nikad ne znaš što donosi sutra.

Prema informacijama koje kruže eterom, Ramon je pred upravu NK Osijeka stavio čvrsti ultimatum nakon što je ponuda stigla pa je navodno rekao da više neće ni trenirati ni igrati pa posebnog izbora nije bilo. Ponuda koja je stigla Osijek nije u potpunosti zadovoljila, ali će ipak u blagajnu sjesti oko 3 milijuna eura, a od čega će 20 posto Osijek morati platiti i njegovom bivšem klubu Alavesu.

U karijeri, Ramon je za Osijek postigao 63 gola i imao 14 asistencija u 163 nastupa što ga stavlja u red najboljih stranaca u povijesti kluba. Odlazak nije bio u vedrom tonu i dio navijača to mu sigurno neće oprostiti, ali život ide dalje pa već sutra stiže Zira i već tu ćemo vidjeti neke nove opcije u napadu Osijeka.

Ostaje i za vidjeti hoće li Jose Boto dodati gasa i dovesti još koju špicu, ali i igrače na nekim drugim pozicijama budući da se najavljuje kako će odlazaka biti još.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest