odlazak mladog igrača

NK Osijek i Prekodravac sporazumno raskinuli ugovor

Marko Lukunić/PIXSELL

Prekodravac je u Gradski vrt stigao tijekom 2016., prošao je mlađe kategorije, dočekavši priliku i u prvoj momčadi

Šibenik je iz Osijeka u nedjelju, osim bodova, odnio i jednog mladog i perspektivnog igrača. Naime, iz osječkog prvoligaša objavili su kako su s 19-godišnjim Marinom Prekodravcem sporazumno raskinuli ugovor koji je vrijedio do kraja lipnja 2025.

“Jasno je da Marin želi što više igrati, a kako trenutno nije u prvom planu na Opus Areni, prihvatio je ponudu Šibenika u kojem će nastaviti karijeru. Dogovor klubova je takav da će NK Osijek imati 50 posto od njegovog idućeg transfera”, napisano je na klupskim stranicama.

Prekodravac je u Gradski vrt stigao tijekom 2016., prošao je mlađe kategorije, dočekavši priliku i u prvoj momčadi. Debitirao je krajem rujna prošle godine u nacionalnom kupu, na utakmici s Kutjevom u trenerskom mandatu Stjepana Tomasa, dok je prvi nastup u SSHNL-u imao već sljedećeg mjeseca u završnim minutama domaćeg ogleda s Rudešom. Potom se uspio ustaliti u najboljem sastavu, odigravši ukupno 21 utakmicu, a korišten je na više pozicija. Očigledno je, u klubu više ne računaju na njega.

Podsjetimo, iz kluba je samo koji dan ranije transferiran i mladi Filip Živković. Njega je Atalanta kupila za zmilijun eura.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest