2024./2025.

Od danas kreće slobodna prodaja godišnjih ulaznica za utakmice Osijeka u novoj sezoni

SiB.hr

Kako bi se izbjegle gužve i čekanje u redovima iz kluba navijače pozivaju da kupovinu obave online

Danas u 10 sati na Ticket pointu stadiona Pampas i online na www.ulaznice.hr počinje slobodna prodaja godišnjih ulaznica za novu HNL sezonu.  Ticket point na stadionu radi svaki dan (osim nedjelje) od 10 do 18 sati.

Godišnje ulaznice u prosjeku su skuplje 20 do 40 posto, a ovo su njihove cijene za članove kluba:

i za nečlanove:

Kako bi se izbjegle gužve i čekanje u redovima iz kluba navijače pozivaju da kupovinu obave online, a oni koji dođu osobno dočekat će ih redomat.

“Prvi smo nogometni klub u Hrvatskoj koji će na blagajni za kupovinu ulaznica imati redomat! Važno je napomenuti da bez preuzetog broja nitko neće doći na red, što znači da će svi biti prozvani po vremenu u kojem su dolazili. Na ovaj način želimo izbjeći čekanje, posebice tijekom sparnih dana, a uz to smo i modernizirali prodaju, budući da svi mogu pratiti situaciju preko svojih pametnih telefona i vidjeti koji je broj na redu i koliko još osoba ima ispred njih prije dolaska na blagajnu. Listići iz redomata vrijede samo za taj dan kada ste ga uzeli i ne prenose se na sljedeći. I naravno, dok se čeka na red možete se okrijepiti u našem Pampas Caffeu ili pak prošetati do obližnjeg Fan shopa, provjeriti što je tamo novoga te ponešto i kupiti”, poručuju iz kluba.

Sve ostale informacije o kupovini godišnjih ulaznica i učlanjivanju u klub moguće je doznati na službenim klupskim web stranicama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari