veliko zanimanje

Zrinski i Šibenik u zadnjem kolu u Gradskom vrtu odlučuju o prvaku i putniku u SHNL

Davor Javorovic/PIXSELL

Gradski vrt će sigurno bit solidno popunjen, a broj navijača nadmašiti će velik broj HNL utakmica

Nogometaši Zrinskog Osječko 1664 i Šibenika vode mrtvu trku u borbi za popunu Supersport HNL, a kako sada stvari stoje odluka o putniku pasti u zadnjem kolu.

Ipak, do tad oba kluba trebaju odigrati pretposljednji susret i zauzeti startne pozicije uoči tog odlučujeg dvoboja. Tako će Zrinski u petak put Vukovara koji je treći na ljestvici, ali s velikim zaostatkom za vodećima. Šibenik će pak odigrati svoj dvoboj dan kasnije kod kuće protiv Dubrave koja je osigurala ostanak pa utakmicu očekuju u ležernom tonu.

Ukoliko oba sastava pobjede u znatno boljoj poziciji bit će Zrinski budući će imati dva boda prednosti na tablici. U svakom slučaju, pobjeda protiv Šibenika garantira Zrinskom prvo mjesto i odlazak u viši rang natjecanja.

Zanimanje za dvoboj, koji se igra 2. lipnja u 17 i 30 sati, je već sad veliko i može se očekivati znatan broj publike u Gradskom vrtu koji bi nakon samo jedne sezone pauze ponovo mogao ugostiti najbolje hrvatske nogometaše. Tamo pak vlasnik Zrinskog ima velike planove no o njima će se više pisati nakon tog zadnjeg kola.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari