početak u 19:30 na pampasu

Utakmica sezone: Bijelo-plavi danas protiv Rijeke love Europu

Borna Jakšić/PIXSELL

Tribine istok i zapad su rasprodane, a dostupne su još ulaznice za jug i sjever

Nogometaši Osijeka danas na svom terenu dočekuju Rijeku i traže tri boda s kojima bi osigurali nastup u Europi i sljedeće sezone.

“Zaista jako bitna utakmica za nas. Moramo ići na sve, baciti se na glavu kako bi se to reklo, naravno pokazati i kvalitetu, biti koncentrirani. Vjerujem da ćemo naći prave zamjene za one kojih neće biti, ući u utakmicu na najbolji mogući način i s pravom energijom te uz podršku naših navijača pobijediti i onda isto to napraviti i u Varaždinu. Ne želimo izgubiti zamašnjak kojega smo prethodno imali, posebno što se tiče ofenzive i u tom kontekstu ćemo tražiti alternacije za Guedesa i Duartea. Riječani i njihov sastav? Ima tu puno zamki, ne želim da se bilo tko opušta kalkulirajući na tu temu. Rijeka ima širok kadar, poznavajući kolegu Sopića znam da je pravi sportaš i da neće doći ovdje s bijelom zastavom. Dakle, moramo biti spremni na sve”, poručio je trener Zoran Zekić na konferenciji za medije uoči utakmice.

Pred novinarima je bio i vratar Franko Kolić.

“Želimo pobijediti sve do kraja. Atmosfera je stvarno vrlo pozitivna, u dobroj smo formi, složni i željni rada, to pokazuju i naši rezultati. Nadam se da ćemo i u nedjelju slaviti i sačuvati ovu poziciju. Svojom sam formom zadovoljan, ali još to nije na 100 posto onoga kakav želim jednog dana biti. Opet ćemo složiti dobru momčad, bez obzira na izostanke. Svi koji će u nedjelju zaigrati su kvalitetni jer da nije tako, ne bi bili u Osijeku. Vjerujem da ćemo to odraditi na najvišoj razini”, rekao je Kolić.

Tribine istok i zapad već su rasprodane kao i sektor D1 na jugu.  Ulaznice su cijelo vrijeme dostupne za kupovinu online sve do početka derbija (19:30) dok će se na blagajnama – Ticket pointu prodavati danas od 10 do 20:30 sati.

Sasvim je izvjesno da će atmosfera na stadionu opet biti itekako poticajna za momčad Osijeka i zbog važnosti bodova u pretposljednjem kolu i zbog oproštaja od Opus Arene za ovu sezonu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari