Sport / Košarka

Odnijeli dvije pobjede

Uspon mladih brokera: Hrvatski prvaci iznova briljirali na međunarodnom turniru Luka2Bled

Uspon mladih brokera: Hrvatski prvaci iznova briljirali na međunarodnom turniru Luka2Bled
PR

Igrati košarku na pontonu jezera Bled posebno je i jedinstveno iskustvo samo po sebi, a bilo je i dodatnog sadržaja

Mladi Brokeri Luka Šipka, Luka Rejo, Mata Vidaković i Bartol Mišir, nakon što su osvojili titulu prvaka Hrvatske u 3x3 u konkurenciji u 16, osigurali su nastup na međunarodnom turniru Luka2Bled. Turnir održavao se proteklog vikenda na pontonu jezera Bled u Sloveniji, a organizator je čamcima prevozio igrače.

Dječaci odigrali su pet utakmica, u kojima su ostvarili dvije pobjede i tri poraza. Pobijedili su protiv Mađarske i Francuske, a izgubili od Slovenije 1, Italije i Slovenije 2. Prvo mjesto pripalo je Sloveniji 1, drugo Sloveniji 3, treće Sloveniji 2, četvrto Hrvatska 2 (Karlovac) te peto Hrvatska 1 (Osijek).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Put bio je u vlastitoj organizaciji, a troškovi su puta bili refundirani kroz bon u Grosbasket shopu. S dječacima išli su roditelji. Stigli su dan ranije, a okupljanje bilo je 16. rujna u 9 sati na jezeru. Igrati košarku na pontonu jezera Bled posebno je i jedinstveno iskustvo samo po sebi, a bilo je i dodatnog sadržaja: natjecanje u zakucavanjima i tricama, akrobatski košarkaški zabavljači, Grosbasket shop, NBA 2K gaming, underground barber i još puno toga.

Iako najavljeno druženje s Lukom Dončićem nije održano, dečki su se odlično zabavili i stekli jedinstveno košarkaško iskustvo.


Izdvojeno

Reci što misliš!