velika proslava

Osijek će večeras ‘gorjeti’! Kohorta slavi 35. rođendan

Davor Javorović/PIXSELL

Centralna proslava je u subotu 15. travnja na utakmici Osijeka i Lokomotive u Gradskom vrtu

Osječka navijačka grupa ovaj vikend slavi svoj 35. rođendan. Iako stanje u kojem se njihova momčad nalazi (NK Osijek ne zna za pobjedu od siječnja!) ne daje ni najmanje motiva za slavlje, Kohortaši su kroz svojih 35 godina već i navikli na to, pa smo uvjereni da će fešta biti vrhunska.

A da će biti tako pokazuju i snimke od sinoć koje nam dolaze. Kohortaši su po gradskim kvartovima zapalili baklje i još jednom poslali poziv za proslavu koja službeno počinje danas karuselom čiji je start u 18:30 sati kod Spara na Sjenjaku, a završetak na parkingu kod pješačkog mosta gdje zatim u 21 sat slijedi spektakl kakav Osijek još nije doživio.

Naime, Kohortaši će u krug oko mostova na dionici od tri kilometara zapaliti više stotina baklji i time vjerujemo stvoriti scene koje će se još dugo pamtiti. Nakon toga slijedi party u prostorijama navijačke udruge u Tvrđi.

Centralna proslava je u subotu 15. travnja na utakmici Osijeka i Lokomotive u Gradskom vrtu. No, prije utakmice navijači se okupljaju u Tvrđi otkud će svi zajedno u velikom korteu krenuti prema stadionu. Ovaj rođendan Kohortašima poseban je jer će biti i posljednji koji će proslaviti na Gradskom vrtu jer od sljedeće sezone NK Osijek seli na novi stadion na Pampasu.

Što će Kohortaši pripremiti na tribinama je kao i uvijek tajna, ali ne sumnjamo da će biti show pa pozivamo sve da subotu popodne od 17 sati provedu na Gradskom vrtu. A tko zna, možda i nogometaši navijačima za rođendan napokon poklone i jednu pobjedu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari