SiB Plus / Skidamo Prašinu

„Joj da me mamaaa vidi“ – Sjećate li se njih?

„Joj da me mamaaa vidi“ – Sjećate li se njih?

Crtići i serije su jedna od najpopularnijih tema pomoću kojih se vraćamo u djetinjstvo i sa osmjehom na licu prisjećamo svih onih animiranih likova koji su nas pratili na spavanje i razbuđivali za školu.

Sigurno ste se i vi puno puta pronašli u situacijama u kojima se pokrene tema vezana uz uspomene iz djetinjstva. Crtići i serije su jedna od najpopularnijih tema pomoću kojih se vraćamo u djetinjstvo i sa osmjehom na licu prisjećamo svih onih animiranih likova koji su nas pratili na spavanje i razbuđivali za školu.

No, pošto je prošlo dosta vremena od djetinjstva mnogih, takvi razgovori najčešće započinju sa rečenicama poput: "Kako se zvao onaj crtić....u kojem onaj neki...joj ne mogu se sjetiti" ili "Tko se sjeća onog...kako se zvao?" Upravo zbog toga odlučili smo se zajedno s vama prisjetiti nekih od najpoznatijih i nama najdražih crtanih filmova te barem na trenutak zadovoljiti vašu nostalgiju...

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvih 15 odabranih....

1. Eustahije Brzić i Japanska buba - „Da me mama vidi"

2. Lav krezumica -„Tako mi mlijeka u prahu, kidam na lijevo"

3. Brzi gonzales

4. Pepele fuj

5. Lisica skočibarica

6. Lolek i Bolek

2011.jpg

7. Super baka

8. Baltazar

Profesor%20Baltazar.jpg

9. Toro i Pončo - „Karamba kakva ljepotica"


10. Graškograd - „U jednom vrtu među cvije-e-ećem, sićušan grad se sakrio...U njemu žive mala bićaaaa, kažu da Graškograd je toooo.....To znamo samo tiiiii i jaaa, hajmo ih posjetiti sad...I vidjet ćete sitno zrnjeee i njihov Graškograd!"

11. Cipelići

12. Bus Bus

13. Snješko Bijelić

14. Kalimero

15. Brum

Brum-large.jpg

Tekst: M. Čulo (SiB.hr)

Izdvojeno


Reci što misliš!