SiB Plus / Skidamo Prašinu

Sjećate li se njih? [2]

Sjećate li se njih? [2]

Crtići i serije su jedna od najpopularnijih tema pomoću kojih se vraćamo u djetinjstvo i sa osmijehom na licu prisjećamo svih onih animiranih likova koji su nas pratili na spavanje i razbuđivali za školu.

Sigurno ste se i vi puno puta pronašli u situacijama u kojima se pokrene tema vezana uz uspomene iz djetinjstva. Crtići i serije su jedna od najpopularnijih tema pomoću kojih se vraćamo u djetinjstvo i sa osmijehom na licu prisjećamo svih onih animiranih likova koji su nas pratili na spavanje i razbuđivali za školu.

No, pošto je prošlo dosta vremena od djetinjstva mnogih, takvi razgovori najčešće započinju sa rečenicama poput: "Kako se zvao onaj crtić....u kojem onaj neki...joj ne mogu se sjetiti" ili "Tko se sjeća onog...kako se zvao?" Upravo zbog toga odlučili smo se zajedno s vama prisjetiti nekih od najpoznatijih i nama najdražih crtanih filmova te barem na trenutak zadovoljiti vašu nostalgiju...

1. Štrumfovi

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Uhvatiti ću ja njih, makar mi to bilo zadnje što ću napraviti u životu"

2. Popaj

3. Vila Amalka

4. Zvonko

5. Nogalo

6. Leteći medvjedići

7. Vatrogasac Sam

...za hrabrog Sama nema problema, neustrašivi Sam se brine o svem! Brz je ko munja što nebom lunja,on bdije nad svima bilo ljeto il' zima, hraaabri Sam, hraaabri Sam, hraaaabri Sam!"

8. Pink Panter

9. Ernest

10.Tom&Jerry

11. Banane u pidžami

12. A je to

13. Nik Praskaton

14. Korni kornjača

15. Doktor Snuggels

[blockquote]Pogledajte prvi dio OVDJE.[/blockquote]


Izdvojeno

Reci što misliš!