SiB Plus / Prozor u dom

Wall Art 3D - Nove zidne obloge

Wall Art 3D - Nove zidne obloge

Za sve koji vole stalno nešto pomalo mijenjati u svome domu evo prilike!

Za sve koji vole stalno nešto pomalo mijenjati u svome domu evo prilike!

prozor u dom wall 1 495

WallArt3D paneli u kolekciji VIDELLA PRESTIGE su nove zidne obloge koje unose dojam trodimenzionalnosti i punoće u prostor, a mogu se postavljati na zidove ili stropove interijera. Vrlo su lagane i jednostavne za postavljanje uz pomoć specijalnog ljepila.

prozor u dom wall 2 495

Mogu se ostaviti u originalnoj bijeloj ili obojati u neku trendovsku boju. Dvobojnim nanosima možete dodatno istaknuti trodimenzionalnost ploča. Npr. ploče premažite tamnijom smeđom bojom, a samo ispupčenja ploča nepravilno (ovlaš) obojajte spužvicom, kistom ili špricom svjetlijom zlatno-smeđom bojom. Trodimenzionalnost će se vidno dodatno istaknuti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


prozor u dom wall 3 495

Zbog svoje izražajnosti preporuka je postavljanje samo na jedan zid ili dio zida da ne biste dobili dojam pretrpanosti i da bi se ploče dodatno istaknule u odnosu na ostale zidove.
Osim estetske vrijednosti pružaju i dodatnu toplinsku i zvučnu izolaciju interijera.

prozor u dom wall 4 495

U kombinaciji s usmjerenim osvjetljenjem koje dodatno naglašava dimenzionalnost igra svjetla i sjene učiniti će svaki prostor posebno atraktivnim i jedinstvenim.
3D paneli se jednostavno postavljaju uz pomoć specijalnog ljepila. Bojaju se akrilnim bojama (na bazi vode) ili nekim dekorativnim tehnikama npr. Stucco veneziano.

prozor u dom wall 5 495

Gdje kupiti?

Oluk.hr

Tekst: Maja Zovko (www.prozorudom.com)


Izdvojeno

Reci što misliš!