Gost.hr – portal za razonodu i zabavu

Iako je na web prostoru Hrvatske prisutan tek nekoliko mjeseci, točnije od rujna 2011. godine, posjećenost portala Gost.hr je u stalnom porastu.

Napravljen je s ciljem da zainteresira što veći broj čitatelja različitih profila, ne ograničavajući se prostorom niti temom.

Zbog brzog načina života u kojem smo pretrpani informacijama, prednost ovog portala su kratke i samo najvažnije vijesti, a naglasak je na sadržajima koji će čitatelja opustiti, a ne dodatno opteretiti.

Na portalu Gost.hr možete pronaći novosti vezane uz tehnologiju, PC industriju igara i vijesti zanimljivog i edukativnog karaktera koje su podijeljene po rubrikama. U rubrici Stil života, koja je podijeljena u nekoliko kategorija, možete pročitati mnogo raznolikih sadržaja – za ljubitelje putovanja tu su Putopisi, a za gurmane tu je Kuharica.

Ljubitelji video sadržaja mogu se opustiti uz zanimljive video vijesti, zabaviti se uz video spotove i nasmijati se uz rubriku Video Fun. Uvjereni smo da će svatko pronaći sadržaj koji će ga zainteresirati.

Dizajn stranice je moderan, upečatljiv i pregledan.

Ciljevi i planovi za budućnost ovog portala su stalno usavršavanje, napredovanje i širenje na područje cijele Hrvatske i regije te povećanje broja zadovoljnih čitatelja.

PR objava

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari