10. Punk Party uz Atheist Rap u Mediumu

Povodom 10. Punk Party-a u osječkom klubu Medium nastupiti će poznata grupa Atheist Rap. Pogledajte sve informacije, saznajte više o afteru i zaigrajte nagradnu igru...

Za sve one koji ne znaju ili znaju a još uvijek nisu vidjeli, predstavljamo sve informacije vezane uz 10. jubilarni Punk Party. Ova tradicionalna pankerijada ovoga puta odvijati će se na 2 mjesta – u KTopu i Mediumu. Datum okupljanja je 12.10.2012. točnije petak.

Zanima vas zašto je tako?

Studio Pavijani, organizatori ovog eventa, odlučili su nas iznenaditi koncertom poznate grupe Atheist Rap. Koncert će se održati u plesnoj dvorani Medium pa ste svi pozvani na što drugo nego na ples. Kao predgrupa nastupa osječki band InFormation, a ulaznica je 35kuna.  Okupljanje je u 22:00 sata.

Gdje je after?

Ne, after nije u zatvoru kako bi rekli Dječaci. After je u KTopu gdje vas očekuje odlična zabava do jutarnjih sati. Na šanku ćete sresti i cjelokupni sastav Atheist Rap-a koji sa svima vama dolazi u Top proslaviti 10. Punk Party.

Važna napomena!

S ulaznicom iz Mediuma osigurali ste si i besplatan ulazak u Top!

Tko je zaslužan?

Studio Pavijani! Iako ste vjerojatno već čuli za njih upućujemo vas i na njihovu stranicu kako bi i dalje mogli pratiti što nam sve pripremaju. A više o samom eventu saznajte ovdje.

[blockquote]SiB.hr i Studio Pavijani poklanjaju vam 5×1 ulaznicu za koncert Atheist Rapa u Mediumu. Napominjemo kako ulaznica vrijedi i za 10. Punk Party koji će se održati u KTopu kao after. Sve što trebate napraviti je stisnuti LIKE na članak i napisati “Ja želim ići na Atheist Rap i 10. Punk Party”[/blockquote]

DOBITNICI U NAGRADNOJ IGRI SU:

Andrea Đumić
Ana Lukic
Adam Marjanovic
Danijel Vrgoč
Ana Mustafov

Ulaznice vas čekaju na ulazu u Mediumu (na dan koncerta) i podižete ih uz predočenje osobne iskaznice!

[span class=attention]GALERIJA: Punk Party[/span]

[span class=attention]GALERIJA: Punk Party (Vol.4)[/span]

Tekst: M.Čulo (SiB.hr)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari