Ekskluzivne cijene ionskog srebra u bio&bio trgovini [nagradna igra je završena]

Ionsko srebro je prirodno, učinkovito i potpuno neškodljivo sredstvo širokog spektra djelovanja i primijene.  Ioni srebra jednako su djelotvorni u onemogućavanju djelovanja virusa, gljivica i bakterija kao i njihovo razmnožavanje a posljedica je ponovno uspostavljanje i jačanje imunosustava.  

DJELOVANJE IONSKOG SREBRA
Znanstveno je dokazana moć otopine ionskog srebra kao učinkovitog sredstva protiv mnogih uzročnika bolesti.  
Ionsko srebro uništava isključivo patogene ali ne i “korisne bakterije” pa stoga nije potreban dodatan unos raznih preparata za oporavak  crijevne mikroflore.  Primjena ionskog srebra ne ovisi o primjeni drugih lijekova i nema kontraindikacija.
NAČIN KORIŠTENJA I DOKAZANA KVALITETA
Ionsko srebro u otopini je najčišći, najkvalitetniji i najefikasniji oblik za primjenu u svim segmentima i može se koristiti oralno (kao preventiva i u terapijske svrhe), lokalno (na koži i svim sluznicama), kao i za ostale namjene.  

Otopine ionskog srebra proizvedene su pomoću uređaja koji su rezultat najnovijih tehnoloških dostignuća, u kontroliranim uvjetima i od najkvalitetnijih sirovina koje je moguće proizvesti, te uz strogi nadzor stručnih osoba.

[blockquote]EKSKLUZIVNA PONUDA SAMO U RUJNU u bio&bio trgovini Avenue Mall Osijek
IONSKO SREBRO -20%
Kompletan asortiman ionskog srebra Ultra i Normal (u boci ili s raspršivačem) -20%[/blockquote]

Proizvodi ionskog srebra dostupni u bio&bio trgovinama ujedno su i jedini registrirani pripravci takve vrste na ovim prostorima a proizvođač, Lidiko d.o.o.,  prvi je i jedini registrirani proizvođač  s certifikatom iz područja Prirodne medicine, gdje ionsko srebro s punim pravom pripada kategoriji proizvoda od  potpuno prirodnih sastojaka, a iznimne djelotvornosti.

Napomena: Za način korištenja, ostale detalje o proizvodima kao i za dodatna pitanja obratite se s povjerenjem educiranim i uslužnim djelatnicima u bio&bio trgovini Avenue Mall Osijek.

[blockquote]IONSKO SREBRO – potpuno prirodno i neškodljivo antivirusno, antibakterijsko i antigljivično sredstvo širokog spektra primijene i djelovanja![/blockquote]

[important title=Nagradna igra]Poklanjamo vam 1x ionsko srebro. U komentar upišite: Želim ionsko srebro i kliknite LIKE ukoliko imate Facebook.

Dobitnica: Zrinka Dakić[/important]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari