Osječko u blagdanskom ruhu

Osječka pivovara je i ove godine pripremila prigodan blagdanski dar za svoje vjerne pivoljupce - Blagdansko Osječko pivo, vrhunsko svijetlo lager pivo s prirodnim sastojcima koje ugodno pristaje u hladnim zimskim danima.

Osječka pivovara je i ove godine pripremila prigodan blagdanski dar za svoje vjerne pivoljupce – Blagdansko Osječko pivo, vrhunsko svijetlo lager pivo s prirodnim sastojcima koje ugodno pristaje u hladnim zimskim danima.

Blagdansko Osječko pivo je pakirano u karakterističnu smeđu bocu koja najbolje čuva kvalitetu piva, a etiketa sadrži lik Djeda Božićnjaka i napravljena je u duhovitom i jednostavnom stilu. Blagdansko Osječko pivo je početkom 2011.g. ušlo u Top 10 najzanimljivijih pakiranja uglednog The Dielinea. Najposjećeniji internetski portal o dizajnu ambalaže na svijetu uvrstio je pakiranje Blagdanskog Osječkog piva s likom Djeda Božićnjaka među deset najboljih rješenja mjeseca, tako se Osječko pivo opet našlo u društvu uspješnih svjetskih brandova. Dizajn Blagdanskog Osječkog piva je osmislila agencija Manasteriotti∞Marić.

Blagdansko Osječko je dostupno u HoReCa kanalu diljem Slavonije po promotivnoj cijeni.

Blagdansko Osječko-savršen dar za vesele blagdane!

   

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari