‘Score Alarm HL’ besplatno dostupan na AppStoreu – revolucija u praćenju rezultata sportskih događaja

Hrvatski startup projekt Score Alarm ponovno je dostupan na AppStoreu, nakon što ga je prije nekoliko mjeseci na hrvatskom tržištu licencirala Hrvatska lutrija, koja je prva među svjetskim lutrijama igračima ponudila najinovativniji način praćenja rezultata sportskih događaja pomoću smartphonea.

Igrači sportske kladionice pomoću aplikacije Score Alarm HL jednostavnim skeniranjem barkoda s listića uplaćenog u Hrvatskoj Lutriji sve događaje s istoga prebacuje u aplikaciju koja događaje povezuje s livescoreom, prati ih u realnom vremenu i korisniku šalje obavijesti o svim promjenama.

Skeniranje listića osiguralo je aplikaciji Score Alarm HL poziciju apsolutno najbržeg mobilnog livescorea, a osim za igrače sportskih kladionica aplikacija nudi brojne mogućnosti za sve zaljubljenike u sport koji imaju potrebu uživo pratiti rezultate sa sportskih borilišta. Jednostavnost, vrhunski dizajn, najveći broj sportova i događaja, mogućnost pretraživanja jednostavnim unošenjem naziva sudionika iz traženog događaja, mogućnost dijeljenja prognoza na društvenim mrežama i druge mogućnosti, čine Score Alarm neizostavnim alatom svakog sportskog ‘znalca’.

600 korisnika otvorilo aplikaciju 4.000 puta

Aplikacija je ‘potiho’ puštena na AppStore u subotu oko 13 sati. Unutar 48 sati bez ikakvih marketinških aktivnosti aplikaciju je preuzelo 700 novih korisnika, koji su je otvorili gotovo 5.000 puta, što pokazuje potrebu za ovakvim mobilnim rješenjem. Za mjesec dana aplikacija će biti dostupna i na Android Marketu, a u planu je i razvoj za Windows 8 platformu.

Iza Score Alarma stoji partnerstvo idejnog začetnika i vlasnika projekta Ivana Klarića, developerske tvrtke Limun studio, osnovane u vrijeme pokretanja projekta, te poznate zagrebačke dizajnerske tvrtke UX Passion.

[span class=attention]Aplikaciju možete preuzeti na Itunes-u.[/span]

Proizvod globalnog potencijala

Iznimno smo zahvalni Hrvatskoj Lutriji kao našem prvom partneru, koja nam je dala priliku da ideju pretvorimo u proizvod vrhunske kvalitete i realiziramo svoju prvotnu zamisao o stvaranju najboljeg mobilnog livescorea globalno. Tu poziciju planiramo statistički potvrditi do konca iduće godine u partnerstvu s drugim inozemnim kladioničkim kućama koje su iskazale interes za Score Alarmom, kao i u direktnoj distribuciji na operativnim sustavima, – ističe osnivač Score Alarma, Ivan Klarić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari