Nova lega-lega Spring kolekcija!

Napokon nam je stiglo i to proljeće, a s njim u stilu dolijeće i istoimena lega-lega proljetna kolekcija proizvoda!

Pored spektakularnog povratka KingLegaKonga, nova kolekcija uvelike je obilježena proizvodima namijenjenim prvim pravim vjesnicima proljeća – našim najdražim biciklisticama i biciklistima! Velika je novost, na koju smo posebno ponosni, početak suradnje sa zagrebačkom ilustratoricom i dizajnericom Booboo Tannenbaum, čija su četiri topla, optimistična i svježa rada uvrštena u ovogodišnju proljetnu kolekciju. U svakom slučaju, bilo da ste ovisni o biciklizmu, ljubitelj životinja, hipster ili simpatizer slobodnih zidara, u ovoj ćete kolekciji svakako pronaći nešto za sebe ili svoje najbliže.

Za statističare među nama, nova je lega-lega proljetna kolekcija najbrojnija i najosebujnija do sada, jer se sastoji od čak 25 modela majica, od kojih je deset namijenjeno djevojkama, a petnaest mladićima. Također, podsjećamo i na nedavno predstavljenu KingLegaKong ediciju papirnatih proizvoda, koja se sastoji od A4, A5, A6 i A7 bilježnica mekog uveza, spiralne bilježnice – spiralege, podmetača za čaše i mega KingLegaKong magneta, jedinog magneta kojega ćete ikada trebati!

LegaLeha spring SiBhr 08

LegaLeha spring SiBhr 09

Lega-lega proizvodi raspoloživi su putem web trgovine, Facebook shopa, te u lega-lega dućanima u Osijeku, Dubrovniku i Zagrebu.

fd3df23288bd6ef542a6aa381731914c.jpg

[blockquote]Priča o KingLegaKongu:

Nakon predugih sedam godina, došao je i taj dan. Dan povratka u rodni Grad iz kojega je morao uteći kao mladi gorila, i za koji se zarekao da ga nikada više neće vidjeti. Pa ipak, evo ga ovdje. Osim KingLegaKonga i pospanog nadrndanog otpravnika vlakova, kolodvor je bio pust. Iz Cityja su krivudajući izlazile i zadnje noćne ptice. Počinjala je kiša. Zrak je bio vlažan i bljutav…[/blockquote]

[important title=NAGRADNA IGRA]Osmisli kraj priče o KingLegaKongu i osvoji vrijednu nagradu. Svoju verziju kraja priče napiši u komentar ispod članka, dužina nije važna, važna je samo inovativnost. Kraj koji do 20.4. skupi najviše lajkova osvaja special edition KingLegaKong majicu, a za sve ostale Lega-Lega pripremio je 10tak utješnih nagrada (posteri, podmetači, spiralne bilježnice, bilježnice). Sretno.

DOBITNIK: Jakob Zanze, ostali možete doći u Lega-Lega shop po svoju utješnu nagradu.[/important]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari