Predstavljamo: Restoran zdrave hrane ‘Stara Magda’

Restoran zdrave hrane "Stara Magda", smješten u Radićevoj ulici u Osijeku, punom parom nastavlja dalje. Niti pet mjeseci nakon otvorenja, okupila je velik broj vjernih klijenata, s kojima nastoji što bolje surađivati. Upravo zahvaljujući prijedlozima gostiju, uvedene su nove vrste menija, mali i veliki sendviči u mesnoj i vegetarijanskoj varijanti, a prije nekoliko je dana pokrenuta i dostava.

“Budući da su cijene obroka uistinu povoljne, za nešto više od 20 kuna može se pojesti predjelo, glavno jelo i prilog, odlučili smo dostavu naplaćivati pet kuna. S obzirom na velik broj narudžbi, vidimo da nismo pogriješili i zahvalni smo našim gostima što im posebno naplaćivanje dostave nije zasmetalo”, istaknula je vlasnica restorana, Magdalena Videković.

Na meniju se i dalje nalaze jela spravljena isključivo od svježih namirnica malih lokalnih dobavljača s registriranim OPG-ovima. Sva jela dolaze i u veganskoj varijanti, tako da svatko može pronaći nešto po svojoj volji.

“Važno nam je da se svaki gost osjeća kao kod kuće te da jede hranu jednako kvalitetnu i zdravu, baš onakvu kakva se poslužuje za obiteljskim stolom. Studenti, poslovni ljudi, fizikalci, svima je potrebna topla juha, svježa salata i meso pripremljeno s puno ljubavi, a to sve mogu pronaći kod nas i to za malo novca. A kako bi nam gosti bili što sretniji, svakoj narudžbi pristupamo individualno, tako da jelo uistinu bude pripremljeno po ukusu osobe koja ga naručuje”, zaključila je Magdalena.

Restoran, uz dostavu, i dalje prima narudžbe za take out, domjenke i zabave, a sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 095/8887235 ili na mail adresu staramagda@gmail.com.

{galerija width=160 height=120}2013/10/stara-magda{/galerija}

[important title=Nagradna igra]Restoran Stara Magda poklanja 3×1 ručak. U komentar upišite Želim zdravo ručati u restoranu Stara Magda.

DOBITNICI:

Anela Miličić
Sanja Jelinić
Tihana Brii

Javite se u inbox: https://www.facebook.com/StaraMagda[/important]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari