Otvara se Surfer u Đakovu!

Surfer Hrvatska 07.10. (ponedjeljak) u Đakovu otvara još jednu franšizu koja će uz Surfer Osijek (TC Portanova II kat) biti drugi "Slavonski Surfer".

Trenutno najmoderniji opremom i tehnološkim rješenjima Surfer Đakovo će i zaposliti 3 stalna djelatnika i 10 studenata u Đakovu. Lokacija novog fast food restorana u Đakovu je Pape Ivana Pavla II br. 19 (korzo), a radno vrijeme je pon-petak 07:30 – 22:00, subota 08:00 – 24:00, nedjelja 09:00 – 22:00.

Osim standardne ponude proizvoda Surfera koja se može vidjeti na službenoj internet stranici www.surfer.com.hr za Surfer Đakovo se pripremaju i dodatna iznenađenja i novi proizvodi u ponudi.

Surfer je inovativan koncept brze prehrane specijaliziran za proizvode od kvalitetnog mesa, povrća i krumpira. Ljubazno osoblje, neodoljivi i slasni proizvodi od kvalitetnog mesa i krumpira, salate i pića Vam garantiraju posebni užitak i odličnu zabavu sa Vašim prijateljima ili obitelji u Surfer restoranima!

Surfer Vam nudi priliku da si složite sami svoj Surfer burger. Pročitajte o tome više ovdje.



NAGRAĐUJEMO
Ovom prilikom Vas Surfer i nagrađuje u suradnji s portalom SiB.hr, Surfer poklanja 10×1 meni po izboru za posjetitelje portala. Potrebno je da na Facebook stranici Surfera (ispod ove objave) napišete koji Surfer meni želite isprobati na način npr. “Želim probati Surfer King meni”. Svi dobitnici će biti obavješteni porukom u Facebook inbox-u.

U nagradnoj igri SiB.hr portala i Surfer Hrvatska, dobitnici su (1x Surfer meni po izboru):

Marin Hrastović
Nikolina Grbić
Andrija Mihalj
Andrea Knežević
Karolina Teklić
Mario Stjepanović
Helena Dravec
Valentina Grbić
Nikolina Đalić
Antonija Tokić

Čestitamo dobitnicima. Svi navedeni svoj Surfer mogu preuzeti isključivo u Surfer Đakovu do kraja tjedna (13.10.2013.) i to na svoje ime i prezime. Dobar tek!


Uživajte u Surfer ponudi!

Surfer – svježe pripremljeno, orginalnog okusa!

Facebook stranica: www.facebook.com/SurferHrvatska
Web: www.surfer.com.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari