Pivovara Osijek predstavila Slavonsko pivo

Često znamo reći: 'Domaće je domaće', a sada imamo dva domaća piva koja izlaze s trake Pivovare Osijek. Nakon Osječkog, Pivovara predstavlja Slavonsko pivo - pivo napravljeno od Slavonije.

Često znamo reći: ‘Domaće je domaće’, a sada imamo dva domaća piva koja izlaze s trake Pivovare Osijek. Nakon Osječkog, Pivovara predstavlja Slavonsko pivo – pivo napravljeno od Slavonije.

Prema uzoru na kvalitetna njemačka piva i prema njihovom zakonu o čistoči piva koje sadrži isključivo vrhunsku vodu, slad, hmelj i kvasac spravljeno je ovo pivo. Odlikuje se zlatno – žutom bojom i bogatim okusom, te vrhunskom i jedinstvenom kvalitetom, a ono što ovo pivo posebno razlikuje od sličnih piva u svojoj kategoriji upravo je njegovo podrijetlo.

“Proizvela ga je vrijedna slavonska ruka koristeći blagodati slavonske zemlje i vode, te ga začinila našim prepoznatljivim vedrim duhom,” poručuju iz Pivovare.

I ovo pivo, kao i Osječko, nalazi se u prepoznatljivoj smeđoj boci Pivovare Osijek, koja najbolje ćuva dragocjene sastojke piva. Samu bocu kraci etiketa s slavonskim motivima koji pričaju priču o našoj tradiciji, bogatstvu zemlje i naših običaja.

SiB.hr 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari