Edunova polaznicima 15. generacije daruje tablet

Edunova – škola informatike i menadžmenta je započela s upisom 15. generacije polaznika za početak nastave u veljači i ožujku.

Edunova – škola informatike i menadžmenta je započela s upisom 15. generacije polaznika za početak nastave u veljači i ožujku. Škola provodi obrazovanje za informatička i menadžerska zanimanja te strane jezike. Organizirana je posebna akcija u kojoj sve polaznike upisane do 20. veljače 2014. godine očekuje tablet s kojim će učenje biti ugodnije.

KLIK: http://www.facebook.com/edunova

I u ovom upisnom roku, Edunova će polaznicima pomoći da što lakše dođu do željenog posla i diplome.

Školujte se za razna informatička zanimanja

Po podacima Europske komisije postoji iznimna važnost ulaganja u razvoj informatičkih vještina jer se očekuje da će u EU do 2015. nedostajati 900.000 informatičara. Edunova, kao vodeća regionalna škola informatike, u suradnji s najboljim informatičkim tvrtkama provodi projekt zapošljavanja po završetku školovanja. Cilj projekta je omogućiti polaznicima da praktično iskoriste svoja znanja na tržištu rada.

Možete odabrati jedno od sljedećih informatičkih zanimanja: web dizajner, Java programer, web programer, računalni operator, grafički dizajner, serviser računala, CAD dizajner i 3D dizajner.

Kao članica udruge Osijek Software City, Edunova sudjeluje u podizanju kompetencija polaznika kako bi bili konkurentniji na tržištu rada. Zanimanja su verificirana od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te se upisuju u digitalnu radnu knjižicu.

Postanite Menadžer ili Voditelj EU projekata

Želite se obrazovati za menadžera prodaje, turizma ili marketinga? U vrijeme kad je najvažnije imati dobre kompetncije za posao, Edunova vam omogućuje kvalitetan obrazovni program za razna menadžerska područja, kao i za voditelje projekata EU fondova. Nastava se odvija u modernim učionicama, uz praktične primjere i predavače koji imaju višegodišnje praktično iskustvo u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Strani jezici više ne moraju biti problem

Na Katedri za strane jezike možete naučiti ili usavršiti engleski, njemački i francuski jezik. U Edunovoj se tečajevi stranih jezika održavaju u malim grupama, zbog čega je moguće svakom polazniku pristupiti na individualan način.

Započnite svoje prve računalne korake u Edunovoj te se istodobno specijalizirajte za područja informatike, menadžmenta i stranih jezika!

Informacije i kontakt:
– adresa: Lorenza Jägera 5, Osijek
– telefon: 031/205-555
– mob: 091/225-57-65
– web: www.edunova.hr
– Facebook: www.facebook.com/edunova

– Twitter: www.twitter.com/edunova_hr

[important title=Nagradna igra]Edunova daruje 1×1 tečaj engleskog jezika
U komentar napišite: “Uz SiB.hr učim engleski jezik u Edunovoj!

Na tečaj ide: Adrijana Krmpotić[/important]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari