Učilište Perpetuum Vas poziva na upis nove grupe ‘Njegovatelja’

Da li znate da je zanimanje za njegovateljicu jedno od najtraženijih zanimanja kod nas, a posebno u Njemačkoj?

Želiš posao u EU?

Da li znate da je zanimanje za njegovateljicu jedno od najtraženijih zanimanja kod nas, a posebno u Njemačkoj? Prema istraživanju uglednog časopisa FORBES zanimanje “Njegovatelj starih i nemoćnih” je na trećem mjestu zanimanja budućnosti. Prema procjenama Saveza privatnih poduzetnika, u području njege starijih i bolesnih osoba Njemačkoj trenutačno nedostaje oko 30.000 njegovatelja, a prema procjenama iste organizacije taj broj bi se do 2020. godine mogao povećati na 220.000 ljudi.

Učilište Perpetuum Vas poziva na upis nove grupe “Njegovatelja” s početkom programa 24. veljače 2014. godine. Upisati se mogu sve osobe starije od 18 godina s završenom minimalnom osnovnom školom. Program izobrazbe završava u srpnju.

Učilište Perpetuum stipendira polaznike u ovom upisnom roku s 1.000,00 kn popusta na cijenu izobrazbe te s mogućnošću obročnog plaćanja ostatka iznosa. Po završetku programa polaznik stječe javnu ispravu priznatu u svim zemljama EU i upisuje se u E-radnu knjižicu. Sve dodatne informacije možete dobiti u njihovom uredu u Kapucinskoj 17, Osijek ili na broju telefona 031 201 193. Grupe su brojčano ograničene, požurite i osigurajte si mjesto u grupi!

WEB: Učilište Perpetuum 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari